— parhaat valokuvasi netissä!

Kaikki kommentit

 • MobileSnapShooter kirjoitti 17.4.2019 12:11 UTC valokuvasta KevätScape

  Lataan aina uuden version mikäli semmosen teen ja se on parempi ku edellinen. Poistan kyl vanhan. Ei tarvii pisteyttää en kiihotu pojoista. Tärkeempi mulle on et kuvasta on paras versio eetterissä ja vaihtaminen ei onnistu kun rajaus uus. Se toinenki tänään lataamani on vanha. Piste boikotti paganukselle heti. Siellä on pari muuta kohtuukuvaa tänään etusivul pojot sinne. Täällä on ladyboyt kuumana siirrän huomioni sinne loppuillaks.

 • MobileSnapShooter kirjoitti 11 huhtikuuta 2019, 4:35 valokuvasta clothing repair

  Kun on lämpöö 35 niin veto on hyvästä.

 • MobileSnapShooter kirjoitti 10 huhtikuuta 2019, 16:52 valokuvasta clothing repair

  Olen singeri ja yritin laulaa mut hengitys haisi leo kaljalle (hyvä thai kalja) ja laitto lapun suun eteen. Malli mielellään anto kuvan ottaa mut naapuri yrittäjä pyysi 5 batia kuvasta. Heitin batin baarin perälle käy hakemassa. Miksi käyttäävät suulappuja on helteen takia. Mut kaikkia thaimaahan tulevia neuvon, valtio, imigraatio, poliisi, kansalaiset on roistoja. Varuillaan pitää olla. Kansaa en syytä liiemmin, ovat eläneet iät ja ajat sotilasdiktatuurihallitusten alla jotka ei tajua mistään mitään. Kansa tekee töitä joka päivä 14 tuntia ja ovat silti köyhyä. Ja ne hallitukset joita tänne on valittu ei ole kansan äänestämiä, vaikka vaaleja on kovasti pidetty.

 • MobileSnapShooter kirjoitti 8 huhtikuuta 2019, 22:12 valokuvasta Kulkukoirat

  Ei oo. Ovilla on niille ruokaa niin pysyyvät tyynenä.

 • MobileSnapShooter kirjoitti 6 huhtikuuta 2019, 13:19 valokuvasta Bensakioski

  Bensaa mopoihin. Thaimaa ajaa scoottereilla.

 • MobileSnapShooter kirjoitti 29 maaliskuuta 2019, 4:35 valokuvasta Jouluisa Itä-Berliini

  Ero itä ja länsi berliinin välillä on edelleen niin suuri että ikäänkuin puolikas muuri olisi edelleen paikallaan. Itä berliini elää edelleen.

 • MobileSnapShooter kirjoitti 28 maaliskuuta 2019, 14:33 valokuvasta Duunarit ojossa

  Rakennusmestari pitää puhetta. Joka aamu sama. Tän päivän puhe meni suurinpiirtein näin: sieltä taas tippu 7 jamppaa katolta eilen perkele. Tänään ei ryssitä saatana proggis on pahasti myöhässä. Se joka on työaikana tinderissä saa turpaan ja potkut samantien. Kännykät taskuun saatana.

 • MobileSnapShooter kirjoitti 26 maaliskuuta 2019, 7:47 valokuvasta Yksinäinen duunaripolo tinderissä

  Mut tissisivut ei valitettavasti. Täällä ei saa vilautella kuin piilossa.

 • MobileSnapShooter kirjoitti 26 maaliskuuta 2019, 7:45 valokuvasta ahdistuneempi ameba

  Se funtsiipi että tuleekohan kuvasta hevon kakkeliakaan.

 • MobileSnapShooter kirjoitti 22 maaliskuuta 2019, 13:29 valokuvasta vielä 1 (tube) plätty

  En sitä negana ottanu.

 • MobileSnapShooter kirjoitti 22 maaliskuuta 2019, 12:57 valokuvasta Valoshow rajattuna

  Alienit on kivoja, ihmiset pahoja.

 • MobileSnapShooter kirjoitti 22 maaliskuuta 2019, 12:55 valokuvasta vielä 1 (tube) plätty

  Kenties vastakulttuuria mutta valtavirta elämää, fotoissa ja musassa. Tavanpulliaisten elämää joka harvoin huisii on.

 • MobileSnapShooter kirjoitti 20 maaliskuuta 2019, 3:24 valokuvasta Jumalan, tai jonku vastaavanlaisen shining pussy

  Kyl sen voi yleistää, mut toki ei kaikki ole sellaisia. Joka paikkakunnalla malesiassa ja varsinki thaimaassa tähän törmäsin. Syy lienee että vaikka paikalliset on joka päivä töissä ovat silti köyhiä. Ja sit on myös vanhoillinen puoli että tytön perhe etsii tytölle miehen. Sairaalan vartija täällä kualassa tarjos 21v tytärtään mulle akaks puolen tunnin jutustelun perusteella. Sano et tuu huomenna kaffelle ja kato otatko vai etkö. Samaisen sairaalan apteekin neito anto mulle puhnumeron eilen. Thai landella isät tarjos pikkulapsiaan vaimoks. Itse naimisiin meno tapahtuu kun tyttö 15v, mutta tytön ja tytön perheen elättäminen alkaa heti. Thai kulttuurin mukaan tyttären mies elättää koko köörin. Thaimaassa varsin yleinen näky, jota myös suomessa näkee, 2kymppinen thai ja 7kymppinen valkonaama käsi kädessä.

 • MobileSnapShooter kirjoitti 19 maaliskuuta 2019, 15:17 valokuvasta Jumalan, tai jonku vastaavanlaisen shining pussy

  Sinällään enne jos olisit täällä. Aasian naiset kiertää valkonaamojen ympärillä ku kärpäset paskan ympärillä. Syy siihen on että näkeevät valkonaaman parempana taloudellisena ratkasuna ku paikalliset. No mulla ei ole rahaa ja sitä ei kannata kertoo ennenku seuraavana aamuna ni häviää matami livakkaasti jaloista pyörimästä. Mut valkonaama pillumagneettia kannattaa käyttää, ei tää suomessa onnistuis. Ja hyväks käyttäminen menee hienosti puoliks. Pimu haluaa rikkaisiin naimisiin aka kiinnostunu ainoastaan lompakostani ja minä olen kiinnostunu ainoastaan shiny pussystään.

 • MobileSnapShooter kirjoitti 19 maaliskuuta 2019, 14:47 valokuvasta Jumalan, tai jonku vastaavanlaisen shining pussy

  Minulle tuli. Kai se on siitä puhe mistä puute. Anyways hyvää matkasettii oot heittäny, parempaa ku edelliseltä reissulta.

 • MobileSnapShooter kirjoitti 18 maaliskuuta 2019, 11:31 valokuvasta Valoshow yllä KLCC 2

  Samaa mieltä. Olin aikeissa rajata oikeen hörskät pois mut ois säteitä vieny liikaa. Ja ei pystyny vasemmalle siirtymään. Naapurin ikkunasta ois paree tullu mut saundien perusteella olivat panemassa, en menny koputtamaan ovelle.

 • MobileSnapShooter kirjoitti 16 maaliskuuta 2019, 21:48 valokuvasta Jail

  Thanks. Peitsamo kelpaa kyllä.

 • MobileSnapShooter kirjoitti 15 maaliskuuta 2019, 14:47 valokuvasta Jail

  On tuossa kohtaa, virkavalta on kyllä perässä mut ei tämän kuvan ottohetkellä. Kiva oli kyllä poliisimestari pamppu et poseerasi ja useemmankin kuvan sain otettuu. Keittiöjakkara jalustana. Mut alko sillä hermot menemään setin loppupuolella.

 • MobileSnapShooter kirjoitti 14 maaliskuuta 2019, 15:19 valokuvasta 3. (lyhyt) pitkäsoitto

  Tää on enemmänki worst of. Hyvä markkinalause. Mut ei ne kellään artistilla levyt parane, se on ekan jälkeen alamäkee. Edellinen pitkäsoitto tuli 2016. Tämä on kokoelma sen jälkeisistä ep.istä. noin niinku pitkän muodossa tuoreinta, mut vanhimmat kahden vuoden takaa.

 • MobileSnapShooter kirjoitti 13 maaliskuuta 2019, 12:09 valokuvasta Kulma

  En kyl tiedä. Kaljakauppiaat on vähässä täällä kun suurinosa kansaa on muslimeja. Mut onneks täällä on muitaki niin löytää kaljansa. Mut ei sillä, ei ole paikallisista muuta kuin positiivista sanottavaa. Malesiassa asuu köörii ympäri maailmaa, täällä on kaikki uskonnot ja kaikki tulee keskenään toimeen. Suomi eläkeläisiä asuu kohtuu kööri penangissa. Ja malesia lienee ainut maa jossa on hyvä pääministeri, jopa kansan mielestä.