— parhaat valokuvasi netissä!

Käyttäjätili on bannattu!

Omat tiedot:

Valokuvausta harrastellut parisen vuotta

Työkalut:

Kamerat:
Objektiivit:
 • sigma

Kommentit ja palautteet

 • 0

  Jan Virtanen kirjoitti 6 kesäkuuta 2011, 13:49

  Miksi sinun vkontakte profiilissa on minun ja muiden tämän yhteisön käyttäjien ottamia kuvia ladattuna? Esim. seinälläsi on minun ottama Kia kuva, jossa tarjoat valokuvausta ja kuvankäsittelyä. Myös uusin "velanperintä" kuvani löytyy sinun albumeistasi ja tämän albumin kohdalla lukee, että "Kaikki kuvat ovat minun". Oletko sinä kopioinut kuvat Kuvaklubista ja lisännyt ne omaan profiiliisi vkontakte sivulle?

  -jan

 • 0

  Tanja Huopolainen kirjoitti 7 kesäkuuta 2011, 6:06

  Minuakin ihmetyttää ja järkyttää tollainen käytös. Ja kehtasikin kutsua toisten töitä omiksi ja vieläpä yritti tehdä sillä bisnestä (tarjosi valokuvauspalveluita esittämällä aikaisemmat "teoksensa")! Itse kun ei pysty kunnon laadukkaita valokuvia tekemään niin "lainaa" niiltä ketkä osaa...

  Mutta kuvat on nyt onneksi poistettu ja toivottavasti lopullisesti. Toivotaan, että vastaavanlaista ei tule tapahtumaan toista kertaa.

 • 0

  Rekisteröitymätön käyttäjä ??????? ????? kirjoitti 8 kesäkuuta 2011, 0:55

  Ihan ensiksi halusin mainita, että albumin kuvauksessa oli mainittuna tämä sivusto, ja niiden kuvat, jotka olen kopioinut, kuvan kohdalla oli merkittynä linkki tämän sivuston jäsenen profiilin.

  turhaan tässä aukoa päätä, ellei osaa lukea, ps. google translator chromella ei käännä oikein,

 • 0

  Jan Virtanen kirjoitti 8 kesäkuuta 2011, 21:44

  Kiitos vaustauksestasi, tämähän selvitti asian täysin!

  Mutta haluaisin vielä palauttaa muistiasi sen verran, että kerrotko minulle, missä se linkki kuvaklubiin on sen albumin kohdalla, jossa meidän kuviamme oli? Laitan tähän kaksi kuvakaappausta, joita voit tarkastella kaikessa rauhassa, ja sitten ilmoittaa minulle linkin sijainnin:

  http://imageshack.us/photo/my-images/846/vkontakte2.jpg/
  http://imageshack.us/photo/my-images/10/vkontakte1.jpg/

  Voin laittaa vielä kaksi kuvakaappausta lisää, jossa näkyy albumin koko sisältö, mutta siihen tarvitsen klubilaisten luvan, sillä muutoin syyllistyn tekijänoikeusrikokseen. Ps. en käytä Chromea.

  See, we are not so dumb after all my dear fellow!