— parhaat valokuvasi netissä!

Omat tiedot:

Olen kuvannut sekä filmi- että digikameroilla pitkään. En kuitenkaan ole alan ammattilainen. Kuvissani en pyri tekniseen täydellisyyteen. Tärkeämpää on se mitä kuva esittää tai mitä tunteita se herättää. Hifistely ei minua kiinnosta. En etsi kuvistani kuumia pikseleitä enkä mittaile kuvakohinan määrää tai tutki niiden histogrammeja. Jos joku pitää kuvistani niin hyvä jos ei niin sekin on ok.

Lisäys profiiliin 7.12-18

Pyrin kuvaamaan ympäröivää todellisuutta "as it is". (Lukuunottamatta satunnaisia kuvanmuokkauskokeiluja ihan omaksi huvikseni)

En tee ns. taidekuvia, julistavia tai kantaaottavia kuvia ja pyrin välttämään sisällyttämästä niihin mitään omia arvojani, mielipiteitäni tai näkemyksiäni.

En pyri kuvillani "parantamaan" maailmaa.

En kuulu myöskään mihinkään koulukuntaan enkä kuvaa pelkästään maisemia, eläimiä tai vaikkapa muotokuvia. En myöskään usko tällaiseen erikoistumisen tuomaan hyötyyn.

Sen sijaan vastustan kaikenlaista fakki-idiotismia, kaavoihin kangistumista sekä ennakkoluuloista suhtautumista, mitä tulee valokuvaukseen.

Yhteystiedot:

Työkalut:

Nykyisin Panasonic Lumix DMC-TZ 100 sekä aiemmin Canon filmijärkkäri ja Canon digikamera. Scanneri sekä Photoshop ja Lightroom. Muuta ei tarvita.

Palkinnot:

Kommentit ja palautteet

    Ei ole vielä yhtään kommenttia. Ole ensimmäinen!