— parhaat valokuvasi netissä!

Omat tiedot:

Harrastan algoritmista taidetta REBOL-ohjelmointikielellä. Sinänsä tuotokseni eivät siis ole valokuvia, mutta ei oikein löydy muuta esittelypaikkaa taiteelleni kuin tämä.

Nyt olen innostunut myöskin valokuvauksesta, kun tänne olen eksynyt. Sain lahjoitukseena ensimmäisen järjestelemäkamerani :) Enköhän, sitten kun opin sitä hyvin käyttämään, kehtaa tännekin kuviani laittaa,

Kuviani saa käyttää jos niille käyttöä löytyy - tulisin vain iloiseksi siitä, mutta vaatisin tietysti, että niiden käytöstä minulle ilmoitetaan.

Työkalut:

Kamerat:
 • Canon EOS 600D
 • SAMSUNG WB750
REBOL ohjelmointikieli, USB-mikroskooppi, musta tussi,

Kommentit ja palautteet

 • 0

  Petri Keckman kirjoitti 29 maaliskuuta 2018, 10:55

  Miksiköhän toi Facebook linkki ei toiminut mulla ainakaan? Jos joku haluaa stalkata, mun kaikille avointa Facebook sivustoa, niin tämän pitäisi toimia:

  https://www.facebook.com/petri.keckman.9

 • 0

  Meikka kirjoitti 1 huhtikuuta 2018, 6:52

  Go Petri Go, sky is the limit.
  :-)

 • 0

  Petri Keckman kirjoitti 1 huhtikuuta 2018, 6:59

  Kiitos kannustuksesta! But, toista taidenäyttelyä esimerkiksi en ala pitämään - oli ihan tarpeeksi suuri hässäkkä pitää eka Laajasalon kirjastossa. Toisaalta, mitäpä sitä nykyaikana perinteistä taidenäyttelyä pitämäänkään, kun kuvat voi laittaa nettiin? Sivustollani on vuodessa ollut jo yli 1000 kävijää, tosin, en tiedä laskeeko laskuri joka latauksen uudestan vai ovatko kävijät tosiaan kaikki eri kävijöitä?