— parhaat valokuvasi netissä!

Omat tiedot:

Olen Suvi Heino, 21-vuotias media-assistentiksi opiskeleva nuori naisen alku Kajaanista. Olen siis vasta aloitteleva valokuvaajan "tynkä", mutta innokas oppimaan sekä valokuvaamisesta sekä kuvankäsittelystä uusia asioita. Halusin luoda elämäni ensimmäisen "kuvagallerian" ajatellen tulevaisuuttani ja haaveitani, sekä haluja tuoda ottamiani kuvia esille myös julkisesti.

Harrastuksiini ja ihailun kohteisiini kuuluu valokuvaus, eläimet sekä perhe. Kuvaan paljon eläimiä, tapahtumia ja luontoa. En ole innokas kuvaamaan itseäni, joten hyvin harvoin julkaisen itsestäni uuden karheita profiilikuvia.

Elämäntilanteeseeni kuuluu siis tällä hetkellä koulu, Kainuun ammattiopisto. Opiskelen audiovisuaalisen viestinnän perustutkintoa, ensimmäistä vuotta. Ikäni puolesta olisin jo voinut olla valmis ammattilainen, mutta aikaisemmat opintoni ovat keskeytyneet erinäisistä syistä.

Sen lisäksi elämääni kuuluu rakas kihlattuni, koira sekä talo maaseudun rauhassa. Tulen varmasti kuvaamaan edellämainittuja neljää kohdetta paljon tulevaisuudessa, joten ne eivät ainakaan keneltäkään jää epäselviksi..

Ostin elämäni ensimmäisen järjestelmäkameran viime vuonna, 2013. Kyseessä oli perus järkkärinä toiminut Sony a390. Kameraan kyllästyin hyvin nopeasti, joten vaihdoin kameran Nikon d8:hen. Kouluni alkaessa ja kuullessani koululla olevan vain Canoniin yhteensopivia putkia, jouduin luopumaan paljon tykätystä Nikonista ja vaihdoin sen hyvin vähän kuvattuun Canon 1000D:hen. Saan siis koulultani lainattua yhteensopivia laadukkaita putkia sekä myös runkojakin.

Nykyään omistan Canon 5d Mark 2:sen, johon olen enemmän kuin tyytyväinen. Nyt minullakin on kamera, jonka asetukset sopivat omaan käteeni eikä jokainen "vahinkokuvakaan" niin paljon harmita, kun laadun puolesta kuva on miellyttävä. :) Putkina minulla on siihen Canonin 50mm 1.8 sekä L-sarjan 28-80mm.

Kuvaan myös puhelimellani, Samsung galaxy S5:lla, ja olen hyvinkin tyytyväinen kyseisen puhelimen kameraan. Mikäli järkkäri ei ole mukana, puhelin on oiva kapistus kuvaamiseen.

Valokuvissa tykkään paljon lämpimistä sävyistä. Sen myös tulette huomaamaan. ;) Muokkausohjelmina toimii Picasa, Lightroom sekä Photoshop, sekä karusti kerrottuna, useasti pienissä tehtävissä myös Paint. Yleisimmät muokkaukseni kuviin on vain pienet retusoinnit, kontrastin/värien säätö, värikylläisyys sekä mustavalkoisuus. Pyrin siis pitämään kuvani hyvin samanlaisena kuin se on kuvanotto hetkellä.

Olen huono kertomaan itsestäni mitään ilman kysymyksiä. Toivon, että "galleriani" tulee tutuiksi useimmille jotta saisin lisäkysymyksiä. Haluan myös ehdottomasti kommentteja, hyviä sekä huonoja, jotta pystyisin vaikuttamaan paljon kuvauksiini. Pidän siis myös kritiikistä ja sitä saa minulle sievästi antaa. :)

Kiitos, kun tulit käymään galleriassani! :)

Yhteystiedot:

Työkalut:

Kommentit ja palautteet

    Ei ole vielä yhtään kommenttia. Ole ensimmäinen!