— parhaat valokuvasi netissä!

Jostakin aivojen lokerosta kaivautui mieleeni Sepin kommentti: "Kukkien kuvaaminen on helppoa helppoa menee vaan aamulla rappusille ja räpsyttää kuvan (huom Sepin suuhun laittamani sanat ei varmaankaan ole ihan sanatarkat)

Itse olen kokemuksieni myötä tullut siihen tulokseen että minkä tahansa kohteen ottaminen voi olla helppoa tai vaikeata. onnistuneen kuvaan kohteesta riippumatta tarvitaan tekniset ja taiteelliset asiat ja se jokin, joka saa katsojan pysähtymään tai jopa palaamaan myöhemminkin kuvaa ihastelemaan.

Arvostelu

0

Katsottu: 532

Ääniä: 0

digikuva

Kategoriasta Oma blogi
julkaistu 9 helmikuuta 2017, 13:53

Kommentit ja palautteet

 • 0

  kiiski kirjoitti 1 toukokuuta 2017, 9:52

  "Jostakin aivojen lokerosta kaivautui mieleeni Sepin kommentti: "Kukkien kuvaaminen on helppoa helppoa menee vaan aamulla rappusille ja räpsyttää kuvan (huom Sepin suuhun laittamani sanat ei varmaankaan ole ihan sanatarkat)

  Itse olen kokemuksieni myötä tullut siihen tulokseen että minkä tahansa kohteen ottaminen voi olla helppoa tai vaikeata. onnistuneen kuvaan kohteesta riippumatta tarvitaan tekniset ja taiteelliset asiat ja se jokin, joka saa katsojan pysähtymään tai jopa palaamaan myöhemminkin kuvaa ihastelemaan."


  Ei ole Sepiä näkynyt.

  Onko kukkia kuvaamassa?

 • 0

  Tekijä kirjoitti 4 toukokuuta 2017, 21:24

  Eihän siitä sepistä koskaan tiedä vaikka salassa kukkia kuvaisikin:)
  Toivottavasti tulee vielä kuvaklubia piristämään.

 • 0

  Jani kirjoitti 3 heinäkuuta 2017, 0:09

  Tää blogiteksti kiteyttää hyvin kaiken valokuvaamisen. Kaikkea voi kuvata, sitä voi lähestyä teknisesti tai taiteellisesti. Mikään ei kuitenkaan takaa sitä että katsoja pysähtyy katsomaan kuvaa, saatikka palaamaan sitä myöhemmin ihastelemaan.

  Luulen että se että katsoja palaa myöhemmin riippuu siitä sekoitussuhteesta, millä yllämainittuja mausteita on sekoitettu kyseiseen kuvaan.
  Ei se ruuan nimi sitä hyväksi tee, vaan se miten se on valmistettu ja maustettu.