— parhaat valokuvasi netissä!

Syistä käyttää mikrosementti Lattiat

Mikro sementti on moderni lattia, joka voidaan soveltaa mihin tahansa pintaan. Siitä tulee vaihtoehto laattojen lattia ja parkettiliiketoiminnan. Toisin kuin lehtipuu tulvat, mikro sementti on 100% vedenkestävä ja pestävä. Koska sen suosio monet yritykset myyvät mikro sementti lattia, joka käsittelee laadukkaita tuotteita. Nämä yritykset joutuvat omia valmistusjärjestelmiin ja laboratoriolle tarjota laadukkaita palveluja ja tuote. Decora mikro sementti on hyvä talosi tai toimistossa, joka voi tarjota hämmästyttävä katsoa kotiisi. Jos olet päättänyt soveltamista mikro sementti lattia valitse paras ja luotettava yritys, joka voi tarjota täyden lattia asennus palveluita sinulle. Ne tukevat teitä jokaisessa vaiheessa ostoista asennustyöt. Ne tarjoavat joukko ammattilaisia, jotka voivat antaa sinulle parempia palveluja ja asentaa lattia omassa talossa. Johtuen naarmuuntumaton ominaisuus tämän mikro sementti lattia on hyvä kaikenlaisille pinnoille. Kysyntä mikro sementin kasvaa, koska se on helppo asentaa ja tarvitaan vähemmän huoltoa ja kestää useita vuosia. Nämä ovat syitä, jotka ihmiset haluavat mikro- sementin lattia ja sovelletaan koko talon.

9574fe72b48d66e127a309c988f91167af02b22c

Mikä on mikrosementti?

Mikrosementti onsementtipohjainen lattioiden ja seinien - 2-3 mm paksu - joissakorkea kulutuskestävyys . Erinomaisen liimaus teho mikrosementti voidaan soveltaa lähes mitä tahansa tasaiselle pinnalle , kuten keramiikkaa .

Mikä on mikrosementti päällyste?

77aacf3e51181fb7d0a7642c75eb37836c0846ba

Kaadetaan ja laastia levitetään erittäin koristeellinen saumaton betonipinnoitteesta hyödyntävälaaja valikoima värejä . jäljittelevän kiillotettu betoni tyypillisesti syvyydessä 3-4mm Käyttämälläsekoitus korkean suorituskyvyn hydraulinen mikro laastit , hienoa marmoria hiekka ja tekohartsit saavuttaahyvä tasapaino kovuuden ja joustavuuden . Tämä järjestelmä tuottaatäydellisen konkreettinen pinnoitus järjestelmään ilman tarvetta hajottaa olemassa olevia aluslattiat .

Lähde www.mikrosementti.net

Arvostelu

0

Katsottu: 1293

Ääniä: 0

makro

Kategoriasta Oma blogi
julkaistu 16 helmikuuta 2016, 8:16

Tägit:

home mikki koti

Kommentit ja palautteet

    Ei ole vielä yhtään kommenttia. Ole ensimmäinen!