— parhaat valokuvasi netissä!

Arvostelu

14

Katsottu: 1831

Ääniä: 8

Jaana-Marja

Kategoriasta Eläimet
ladattu 22 marraskuuta 2012, 19:29

Roolit:

Valokuvaaja:
Ei mainittu
Malli:
Ei mainittu

EXIF

Kamera:
Canon EOS 450D
Polttoväli:
59 
Valotusaika:
1/125 
Aukko:
f/10.0 
ISO:
200 

Kuvauspaikka:

Muita kuvia käyttäjältä Jaana-Marja:

Katso käyttäjän Jaana-Marja koko portfolio

Kommentit ja palautteet

 • 0

  Jessica kirjoitti 22 marraskuuta 2012, 19:36

  Upea kuva ja hieno tunnelma. Hieman tuo päässä oleva varjo häiritsee.

 • 0

  JiiPee kirjoitti 22 marraskuuta 2012, 19:41

  Hyvä kuva, jossa sinisyys ja hevosen voimakas terrakotan väri sopivat yhteen.
  Olet ilmeisesti mennyt kaivamaan esiin sävyjä hännästä, mielestäni ei olisi kannattanut, sen huomaa, samalla on oikealta reunalta pudonnut lumesta sävyjä ja muotoja.

 • 0

  Jaana-Marja kirjoitti 22 marraskuuta 2012, 19:45

  Häntä oli tosi ongelma ja tiedän et se on onneton vieläkin. Siitä en kyllä kaivanut sävyjä vaan se meni jotenkin vaan tommoseks kun tein muuta kuvalle....yritin kyllä kaikenlaista, mutta turhaan...

 • 0

  Jossu kirjoitti 22 marraskuuta 2012, 20:19

  oikein kaunis kuva :)

 • 0

  HPalin kirjoitti 23 marraskuuta 2012, 12:33

  Runsaasti kontrasteja: lämmin poni kylmässä maisemassa.

  Olet asemoinut ponin hyvin, mutta horisontti jakaa kuvan turhan keskeltä. Vaikuttaa siltä, että itse todella pidät kuvasta, sillä olet voimakkaasti yrittänyt saada kuvasta paljon irti, mutta ehkä liiaksi lopputuloksen kustannuksella. Nautit voimakkaista väreistä, mutta tässä poni ei enää näytä luonnolliselta. Varjoalueen tuominen esiin kasvattaa samalla kohinaa ja tässä etenkin värikohina on silmiinpistävää kuten hännässä, jossa on keltaista, ruskeaa, vihreää, violettia jne. Kuvankäsittelyllähän kohinaa saa pois, mutta liika on aina liikaa. Pää on suuntaunut pois päin, mutta silmä on näkyvissä, mutta ei riittävästi.

  Yksi vaihtoehto on tehdä kuvasta mustavalkoinen, mutta et varmaankaan pidä niistä.

  Kuvaus on aina hankalaa, kun on kysymys lumesta. Kameran automatiikka ei useinkaan selviä näistä tilanteista. Kameran snow asetus voi ehkä toimia, tai sitten ei.

  ps. omien kuvieni saaman palautteen pohjalta voit jättää näkemykseni omaan arvoonsa

 • 0

  Jaana-Marja kirjoitti 24 marraskuuta 2012, 18:24

  Kiitos kommentistasi! Asiallisesta palautteesta olen aina kiitollinen, sillä siitähän oppii aina uutta. Mielestäni valokuvauksessa jokaisella on jotain annettavaa ja opittavaa, ei ole niitä jotka osaavat kaiken tai niitä jotka eivät mitään, ihmisten osaamiset ovat vain eri alueilla. Monissa kuvissani -kuten tässäkin- huomaan itsekin virheitä, tai asioita joiden haluaisin olevan toisin, mutta koska kuva on kuitenkin JOLLAIN tapaa omaa silmää miellyttävä niin sen laittaa puutteista huolimatta. Tekniikkapuoli ei ole koskaan ollut minun heiniä, mutta täällä saaman palautteen ansiosta olen oppinut jo uskomattoman paljon asioita joita en aiemmin osannut.

  Omasta mielestäni on myös aika haastavaa antaa palautetta, sitä ei ole helppoa antaa oikealla tavalla. Nostankin hattua niille (kuten sinulle) jotka panevat aikaansa hyvän, rehellisen palautteen antamiseen -kiitos siitä!

 • 0

  HPalin kirjoitti 25 marraskuuta 2012, 11:46

  Paljon helpompaa on räpsiä kuvia kuin antaa rakentavaa palautetta tai palautetta ylipäätänsä. Mikään kuva ei ole täydellinen, mutta korjattava voi olla niin marginaalista, että sitä ei välttämättä tarvitse tehdä lainkaan. Eiko se pilkku tarvita, joka osoittaa miten "kaunis" se kaikki muu on.
  Toisaalta toivoisin, että niitä, jotka pyrkivät antamaan hyödyttävää palautetta, jollain tavalla palkittaisiin, sillä muutoin sekin vähä kuihtuu pois. Nytkin voi antaa pisteet palautteelle, mutta näyttää pahasti siltä, että enimmäkseen pisteen palautteesta saa silloin, kun on pelkästään kehunut kuvaa ja vielä lisäksi antanut pisteenkin.