— parhaat valokuvasi netissä!

mirri ja musti karjalainen mirri ja musti karjalainen

Arvostelu

15

Katsottu: 1897

Ääniä: 3

MobileSnapShooter

Kategoriasta Eläimet
ladattu 17 marraskuuta 2012, 7:50

Roolit:

Valokuvaaja:
Ei mainittu
Malli:
Ei mainittu

EXIF

Kamera:
nikon d40x 
Polttoväli:
38 
Valotusaika:
0.00625 
Aukko:
f/6.3 
ISO:
400 

Tägit:

beforeafter

Muita kuvia käyttäjältä MobileSnapShooter:

Katso käyttäjän MobileSnapShooter koko portfolio

Kommentit ja palautteet

 • MobileSnapShooter kirjoitti valokuvasta 17 marraskuuta 2012, 7:50

  ...huomen luvassa kauniimpaa settiä landelta, "karjalan kunnailla".

  Ketään ei varmasti kiinnosta mutta haluan jakaa tovereille pienen stoorin eilisestä illasta ihan sen takia että koin minulle erittäin harvinaisen tunteen, hyvän olon tunteen. Tämä on kieltämättä facebook matskua mutta minusta tuntuu että ystäväni siellä ovat pelkkiä nimiä kaverilistassa koska palaute on aina nolla mitä ikinä julkaisenkin.

  Asiaan...hyvänolon tunteen toi 4 merkittävää viihdyttäjää, kuukausia odottamani bestikseni Maria tuli stadista mua moikkaan, pmmp veti villin keikan, hyvä seura wanhassa jokella josta pääsemme neljänteen erikoiseen viihdyttäjään -> Puolalaiseen lahdessa asuvaan valokuvaajaan joka tuli kysyyn jokelassa multa, "oletko ville valokuvaaja?". Kaveri kertoi matkanneensa lahdesta joensuuhun kahdesta syystä, tavatakseen minut ja nauttiakseen oluen wanhassa jokelassa. Hän kertoi kuulleensa jokelan lopettamisesta jonkun jokela kuvani kuvatekstistä. Ehkäpä olisi ollut helpompaa laittaa mulle sähköpostia tulostaan, sen sijaan hän odotti jokelassa toivoen että saapuisin sinne ja humalatilan vahvuudesta päätellen oli odottanut pitkään, No kuvistani käy hyvin selville että joka päivä siellä käyn. Anyways olin otettu kun kaveri kertoi että on seurannut tuotantoani flickerissä monta vuotta, hän tunsi tuotantoni ensimmäisistä lauttasaari luontokuvista viimeisimpiin karjala kuviin, oli yllättävää kuulla että after all these 8 flickr years on sittenkin joku joka flickerissä kuviani katsoo, kuvieni katselukerrat + palaute flickerissä on kohdallani ollut aina nolla, no okei luontokuvissa saattaa olla pari "nice" kommenttia, Kertoi eniten pitävänsä kallio, wanha jokela + karjala kuvista, hänen suosikkinsa on "new home" otos josta en itse pidä joten linkkiä en laita, kyseessä on omakuva itsestäin uudessa asunnossani, kuvassa näkyy the smiths juliste josta juttu eteni smiths/morrissey fanitukseen, kävi ilmi että olemme viimeisten 10 vuoden aikana olleet usealla samalla morrissey keikalla englannissa ja suomessa. Kaveri pyysi nimmariani juuri ostamaansa wanha jokela levyyn, multa ei ikinä ole pyydetty nimmaria, kerroin käsialani olevan huono ja että mieluummin lähetän sulle kuva suurennoksen. Toveri pyysi että näyttäisin tänään sunnuntaina joensuun nähtävyyksiä, mutta kerroin hälle että olet jo kaiken nähnyt kun jokelan löysit, kaksi muuta näkemisen arvoista, levy-eskot on tänään kiinni, ja tori aukeaa toukokuussa.
 • 0

  Jaana-Marja kirjoitti 17 marraskuuta 2012, 11:44

  Molemmista kuvista tykkään, niissä on jotenkin kiva fiilis. Harmi vaan et tuo aidantolppa sattuu just Musti Karjalaisen eteen. Sommittelu toimii hyvin.
  Ja tuo tarinas on ihana :O) Oisit vaan nimmarin antanu fanilles.

 • 0

  digikuva kirjoitti 18 marraskuuta 2012, 12:23

  Tuollainen positiivinen plaute on varmasti nannaa!

  Ankeaa tuntuu naapurissa olevan