— parhaat valokuvasi netissä!

Arvostelu

4

Katsottu: 1590

Ääniä: 2

digikuva

Kategoriasta Muotokuva
ladattu 24 kesäkuuta 2012, 18:02

Roolit:

Valokuvaaja:
Ei mainittu
Malli:
Ei mainittu

Tägit:

mallinukke

Muita kuvia käyttäjältä digikuva:

Katso käyttäjän digikuva koko portfolio

Kommentit ja palautteet

 • digikuva kirjoitti valokuvasta 24 kesäkuuta 2012, 18:02

  Mallinukke mallina.
 • 0

  Jossu kirjoitti 25 kesäkuuta 2012, 5:58

  hieno oivallus :)

 • 0

  MobileSnapShooter kirjoitti 25 kesäkuuta 2012, 10:59

  ei kait kasvojen aina tartte olla valaistu, riippuu kuvasta, mutta miksi sitten valaista päälaki ja hartiat? eikös kasvot ole kuitenkin tärkeämmät? Varsinkin kun kuva on rajattu niin tiukasti että kasvot ovat selkeästi pääkohde tässä.

 • 0

  digikuva kirjoitti 27 kesäkuuta 2012, 13:39

  Kiitos arvostelusta Viille.

  Koska kyseessä on näyteikkuna otos en ole voinut valaistukseen vaikuttaa. Mutta valmiiksi valaistu voi olla salamyhkäisen kiehtova... niin itse tämän näkymän koin. Olet oikeassa että kasvot on pääkohde juuri siitä syystä.

 • 0

  Nina M kirjoitti 25 kesäkuuta 2012, 12:25

  Anteeksi jo näin etukäteen, mutta en näe tämän kuvan funktiota.

  Ilmeisesti tämä on kuvattu jostain näyteikkunasta? Tausta on ruma, nukessa ei ole mitään erityistä. Jos tämä nukke nököttää muualla kuin näyteikkunassa ja sitä on käytetty valaisun kokeilussa, vielä isompi virtuaalinen miinus pötkähtää. Anteeksi vielä toistamiseen. En mielelläni kirjoita negatiivissävyisiä kommentteja, mutta tämä ei vain mene mun jakeluun.

  Edit: Nyt vasta huomasin kuvan nimen.. Jos tämä on täällä opetustarkoituksessa, eikö tämän paikka olisi ollut vaikka foorumin puolella?

 • 0

  digikuva kirjoitti 27 kesäkuuta 2012, 13:48

  Nina, ei tarvitse pyytää anteeksi. Kommentteja varten tämä on tänne laitettu, myös negatiiviset on mulle tärkeitä. Olet oikeassa, kyse on näyteikkunasta otettu kuva ja koin kasvot salamyhkäisen kiehtovana.

  Kyse ei ole opetuskuvasta, tuollainen otsikko vaan tuli mieleeni, ehkä alitajuisesti ajattelin että kaikki ei kuvasta pidä juuri tuon "väärän valaistuksen" takia.

 • 0

  Krista Koo kirjoitti 25 kesäkuuta 2012, 15:06

  Nyky"botox"maailmassa pitää oikein tarkemmin katsoa, onko siinä nukke, vai joku turpavärkkiinsä kyllästynyt ilmeetön mimmi :D Vois tos naamas kyl pikkasen valoo olla, jottei tarttis tihrustaa tässä koneen ääressä :)

 • 0

  digikuva kirjoitti 27 kesäkuuta 2012, 13:53

  Krista Koo, koska olen jo muille perustellut syitä ottaa tuo kuva, niin en enää toista niitä tässä. Kiitän vain kommentista joka on minulle arvokas ja hauska.