— parhaat valokuvasi netissä!

Arvostelu

25

Katsottu: 1340

Ääniä: 8

TuoMar

Kategoriasta Muuta
ladattu 26 joulukuuta 2015, 20:12

Roolit:

Valokuvaaja:
Ei mainittu
Malli:
Ei mainittu

EXIF

Kamera:
ILCE-7R 
Objektiivi:
FE 24-70mm F4 ZA OSS  
Polttoväli:
70 
Valotusaika:
1/320 
Aukko:
f/7.1 
ISO:
100 

Tägit:

fractalius

Muita kuvia käyttäjältä TuoMar:

Katso käyttäjän TuoMar koko portfolio

Kommentit ja palautteet

 • 1

  Jukka75 kirjoitti 27 joulukuuta 2015, 18:04

  Rantaa, kaislaa ja aikas räikeetä sävyä, ihan kelpo otos.

 • 0

  TuoMar kirjoitti 27 joulukuuta 2015, 18:08

  Jos on kelpo otos, niin miksi sitten vain kakkonen? Luulisi, että nyt edes kolmosen voisi antaa, mutta minun kuviini et näköjään nykyisin enää muita kuin kakkosia annat. Olet ainoa yleensä, joka noita kakkosia lätkit. Kiitos kuitenkin. En kai täällä enempää voi toivoakaan.

  Olisihan tuossa vieressä ollut mv-kuva, jos tässä on räikeät värit. Se ei ollut sinulle kuitenkaan yhdenkään pisteen arvoinen. No mitä näistä. Näihin on viime aikoina täällä tottunut. Tuntuu, että normaalipistemääriä on täällä kuvistaan yhä vaikeampi saada.

 • 1

  Jukka75 kirjoitti 27 joulukuuta 2015, 18:35

  Ensinnäkään en ollut varma kenen kuva on kyseessä mutta tämän perusteella Marja, seuraavaa kuvaa vielä mietin joten palailen siihen.
  Mutta sanotaanko nyt näin että itse kuvan sisältö ei ole mielestäni kummoinen, kuten sanoin että onhan siinä kaislaa ja rantaa ja sekin aika sekalaisen oloista. Tuolle olisin antanut kolme pistettä ihan vain siitä ilosta että olet kuvan ottanut ja tänne laittanut kelpokuvana, tykkään tosin tuosta sinisestä sävystä vedessä.

  Sitten se ikävä asia mikä pudotti arvosteluni kolmosesta kakkoseen, eli käsittelysi on mielestäni tehnyt kuvasta entistä sotkuisemman. Kaisloissa aikas räikeä sävymaailma omaan makuuni, joo joo ja tiedän että oma makuni on perseestä kun en tykkää tälläisistä yberkäsitellyistä kuvista. Omapa on tappioni.

 • 0

  TuoMar kirjoitti 27 joulukuuta 2015, 19:40

  Tässä on ranta sellaisena kuin se oli Hovirinnassa. Tämän kuvan sisältö on vain se, mikä tuossa kohtaa rannassa kaislojen kohdalla oli. Ei ole lintuja eikä muitakaan härpäkkeitä vain se siellä kuvaushetkellä ollut kaislainen ranta.

  Se on tullut todettua, että värejä ei saisi käyttää, koska ne ärsyttävät kovasti tiettyjä henkilöitä. Minä väritän kuvani juuri sellaisiksi kuin haluan. Kuvat eivät ole käsittelyn jälkeen enää "luomua". Siksi työnnän ne "Muuta"-kategoriaan. Kuvaa on käsitelty mm. Fractalius-ohjelmalla. Siitä tuo sinun sanojesi mukainen "sotkuisuus" ja kieltämättä se sitä onkin.

  Vielä. En minäkään pidä aina kuvaustyylistäsi. Se on useasti varsin "sottainen" omissa silmissäni. Koskaan en ole kuitenkaan kuviisi kakkosia lätkinyt ja erittäin harvoin kolmosiakaan. Olen ajatellut niin, että jokaisella on oma kuvankäsittelytyylinsä enkä minä voi lähteä tuomariksi. Olen yrittänyt katsella kuvaa kuvana, en sellaisena, jollaiseksi minä sen olisin halunnut. Kolmosen kuvaan en itse niin suuria vaatimuksia aseta, mutta minähän arvostelen kuvat asteikolla 3 - 5.

  Eihän tämä ollut ainoa kakkonen, jonka tänään annoit. Myös pelargonia-kuvani sen sai.

  En tiedä olenko oikeassa, mutta minusta viime aikoina ylimielisyys ja vaatimustaso täällä on kovasti noussut. Ehkä se johtuu siitä, että kun joukkoon on tullut hyviä kuvaajia, niin tällaiset räpsijät haluttaisiin täältä pois. Kun katselee täällä kuvista saatuja pistemääriä, niin tämä porukka jakautuu selvästi kahteen osaan, niihin, joiden kuvien pistemäärät kieppuvat 30 ja 50 välillä ja sitten toinen osa, joka vaivoin saa edes 20 pistettä kuvistaan. Tarvittaisiin niitä A- ja B-tasoja, joista olen aiemmin monasti kirjoittanut.