— parhaat valokuvasi netissä!

Arvostelu

7

Katsottu: 2284

Ääniä: 5

manzneri

Kategoriasta Hääkuva
ladattu 13 huhtikuuta 2013, 11:31

Roolit:

Valokuvaaja:
Ei mainittu
Malli:
Ei mainittu

Muita kuvia käyttäjältä manzneri:

Katso käyttäjän manzneri koko portfolio

Kommentit ja palautteet

 • manzneri kirjoitti valokuvasta 13 huhtikuuta 2013, 11:31

  Pistetäänpä esille yksi hääkuva. Editointi on ehkä hieman totutusta poikkeava ja siitä ottaisinkin mielelläni kritiikkiä vastaan.

  Mikä kuvassa toimii, mikä kuvassa ei toimi?
 • 0

  JiiPee kirjoitti 13 huhtikuuta 2013, 15:06

  Värimaailma mukavan rauhallinen, se mikä itseäni häiritsee koskee tuota ikkunan seudun osittain puhki palanutta osuutta, jonka saisi helposti säädettyä niin ettei sieltä noin paljon sävyjä katoaisi.
  Mm. sulhasen asusta kontrasti häviää ja kuva hiukan latistuu niiltä osin.
  Muuten kuva ihan hyvä ja ajaa tarkoituksensa oivallisesti.

 • 0

  manzneri kirjoitti 13 huhtikuuta 2013, 16:15

  Ikkunan seudulle ja sulhasenkin päälle olen itse asiassa brushannut lisää tuota valoa. Ikkuna/tausta itsessään oli jokseenkin puhkipalanut, toki olisi voinut tehdä komposition jossa ikkuna on säädetty erikseen. Eli tässä on jonkin verran myös tarkoituksella puhki "päästettyjä" juttuja.

  Kiitos kommenteista, lisää otetaan vastaan.

 • 0

  Teija kirjoitti 13 huhtikuuta 2013, 17:40

  Hääkuva on juhlakuva. Juhlakuvassa juhlavaatteilla on suuri merkitys. Kyllä niiden pitää näkyä hyvin. Miehen vaatteissa on "harmautta" elikkä kontrastia lisää. Morsiamen kasvoissa otsan valkoisuus tökkii. Morsiamen asu on kauniisti valaistu ja sen sävyt näkyvät hyvin. Olisin ehkä morsianta pyytänyt rentouttamaan kättä, jossa hääkimppu. Nyt hän näyttää vähän rutistavan sen hengiltä. Mielestäni tuo ikkuna on kokonaisuudessaan liian hallitseva tässä kuvassa. Tiiliseinä ja leveät lankkulattiat tuovat romanttista "linnameininkiä" ja sopivat hyvin aiheeseen.

 • 0

  manzneri kirjoitti 14 huhtikuuta 2013, 6:41

  Oukei. Eli kokonaisuudessaan tämän kuvan editointi ei ole nyt käyttötarkoitusta ajatellen onnistunut. Pidetään mielessä tulevaisuudessa!

 • 0

  Jukka75 kirjoitti 15 huhtikuuta 2013, 8:46

  Mielestäni kokonaisuutena varsin tyylikäs otos, itseä tuo ikkuvan "puhkipalaminen" ei häiritse vaan sopii tilanteeseen. Nuo morsiamen kädet jotka pitävät kimppua vaikuttavat hieman jopa puristavalta, sulhon kädet olisi voinut sovittaa jotenkin paremmin.

  Itseä häiritsee eniten tuo tyhjähkön ruma vasen yläkulma, mielummin ikkuna olisi voinut vaikka näkyä kokonaan taikka hieman edes enemmän. Mutta kokonaisuutena kaunis jossa upeat sävyt, hyvää jälkeä joka varmasti kelpasi myös itse parille.