— parhaat valokuvasi netissä!

Ominaisuudet

 • 12,2 megapikselin CMOS-kenno
 • 3,5 kuvaa/s
 • 9 pisteen laaja-alainen automaattitarkennus
 • Integroitu EOS kennonpuhdistusjärjestelmä
 • 3,0 tuuman nestekidenäyttö elävällä etsinkuvalla
 • DIGIC III -prosessori
 • Suurikokoinen, kirkas etsin
 • Monipuoliset kuvasäädöt
 • Pienikokoinen ja kevyt
 • Yhteensopiva EF-/EF-S-objektiivien ja EX Speedlite -salamalaitteiden kanssa

12,2 megapikselin CMOS-kenno

12,2 megapikselin CMOS-kenno mahdollistaa yksityiskohtien tarkan erottelun myös julistekoon tulosteissa ja erityisen joustavuuden kuvaa rajattaessa. Canonin CMOS-kennot ovat herkkiä hämärässä ja lähes kohinattomia, minkä lisäksi ne käyttävät virtaa säästeliäästi.

Kuvausnopeus 3,5 kuvaa/s

EOS 450D tallentaa jopa 3,5 kuvaa sekunnissa 53 suuren JPEG-kuvan (6 RAW-kuvan) sarjoissa.

9 pisteen laaja-alainen automaattitarkennus

9 automaattitarkennuspistettä on sijoitettu kautta kuva-alan, joten reunoillekin sommitellut kohteet toistuvat terävinä. Keskimmäinen tarkennuspiste on ristikkäistyyppinen anturi, joka on erityisen herkkä, nopea ja täsmällinen valovoimaltaan F 2,8:n ja paremmilla objektiiveilla.

EOS:n integroitu puhdistusjärjestelmä

Canonin yhdysrakenteinen pölynestojärjestelmä pitää kuvat tahrattomina kolmella eri tavalla. (1) Erikoismateriaalit vähentävät pölyn muodostumista kamerassa. (2) Itsepuhdistuva kennoyksikkö ravistaa pölyä kennosta aina, kun kameraan kytketään virta tai kun kamera sammutetaan. (3) Piintyneet pölytahrat voi merkata ja poistaa Digital Photo Professional -ohjelmalla.

3,0 tuuman nestekidenäyttö elävällä etsinkuvalla

Kirkkaalla 3,0 tuuman nestekidenäytöllä voit tarkistaa kuvan tarkennuksen ja sommittelun, ja pienetkin yksityiskohdat saat esiin 10-kertaisella suurennustoiminnolla. Kun kuvaat hankalasta asennosta, elävän etsinkuvan avulla voit rajata kuvan nestekidenäytössä ja valita tilanteeseen sopivan tarkennustavan.

DIGIC III -prosessori

Tarkasta valkotasapainon toistosta tunnettu DIGIC III tallentaa värit kirkkaina ja aitoina. Kuvat käsitellään 14 bitin värisyvyydellä, mikä mahdollistaa sävyjen hienojenkin vivahteiden erottumisen. Tehokas DIGIC III vähentää virrankulutusta ja mahdollistaa lähes viiveettömät toiminnot.

Suurikokoinen, kirkas etsin

Suurikokoinen etsin näyttää kuvauskohteen kirkkaasti ja selkeästi, ja kuvan sommittelu onnistuu helposti.

Monipuoliset kuvasäädöt

Kuvatyyliasetusten avulla on helppo hallita kuvankäsittelyparametreja. Kontrastia, terävyyttä ja värikylläisyyttä voidaan muokata kamerassa tai kameran mukana toimitettavalla Picture Style Editor -ohjelmalla. Kuvan ottamisen jälkeen Canonin RAW-kuvien käsittelyyn tarkoitettu Digital Photo Professional -ohjelma tarjoaa monipuoliset toiminnot RAW-kuvien hallintaan ja käsittelyyn.

Pienikokoinen ja kevyt

EOS 450D -kameran kompakti, ergonomisesti suunniteltu runko painaa vain 475 grammaa, ja helppokäyttöiset säätimet tekevät käytöstä sujuvaa.

EF-objektiivit ja lisävarusteet

EOS 450D on yhteensopiva yli 60 EF/EF-S-objektiivin ja kaikkien Speedlite EX -salamalaitteiden kanssa.

Canon EOS 450D

0

Katsottu: 7161

VotesCount: 0

Kommentit ja palautteet

  Ei ole vielä yhtään kommenttia. Ole ensimmäinen!