— parhaat valokuvasi netissä!

Omat tiedot:

Olen 42 vuotta vanha ja opiskelen audiovisuaalisen media-asistentin perustutkintoa, joka kestää kolme vuotta. Pidän valokuvauksesta ja tykkään matkustella. Olisi kiva myös luoda ja jakaa ideoita, jonkun kassa mikä liittyy valokuvaukseen.

Jos joku etsii yhteistyötä, kuten malliksi, voin tulla. Tai jos joku haluaa tullla malliksi, niin rohkeasti ottakaa yhteyttä minuun. Meidän koulussa voi kuvata kaikki studiokuvauksen perusteita, kuten vaikkapa Low Key-, High Keytä.

Tykkään kuvata valokuvia kun olen ulkomailla, olen kuvannut kuvia Italiassa, paikat ovat Tropea, Rooma, Milano, Torino. Olen menossa kuvaamaan Venetsiaa ja Firenzeen 2012 kesäkuussa.

Osaan kuvankäsitellä adoben sovellusohjelmilla kuten photoshop, lightroom, indesign ja flash, sekä premiererillä. Olen suorittanut myös atk-ajokortin missä oli 7: moduulia.

Olen surorittanut koulussa mainoskuvia kuten suihkusaippua, ruokakuvia ja vesikuvasta sekä viinipulloja ja muita pulloja.

Olen myös osallistunut myös koulun yritystoiminnan valokuvausmessuissa jossa meillä oli oma valokuvaus firma joka tuottaa erilaisia kuvia passikuvasta, studiokuvausta sekä kuvankäsittelyä. Osaan tulostaa ja printata kuvia sekä julisteita.

Yhteystiedot:

Sivusto:
http://www.etmfinland
com
ICQ:
Helsinki 

Palkinnot:

Kommentit ja palautteet

 • 0

  fotonino kirjoitti 13 huhtikuuta 2012, 18:21

  Kiitos että olette äänestäneet minun ottamaani kuvaa.

 • 1

  fotonino kirjoitti 2 syyskuuta 2016, 16:01

  Ja kurre antoi trollari pojon!

 • 1

  mlt kirjoitti 3 syyskuuta 2016, 7:35

  Kurre on ilmeisesti tunnus, joka avattiin yhden illan tarpeita varten ja olihan yhdellä annetulla pojolla vaikutus siihen, kuka päivänkuvan silloin itselleen sai.