— parhaat valokuvasi netissä!

Omat tiedot:

Erkki Huossa ei kertonut itsestään mitään

Työkalut:

Kamerat:
 • Nikon

Palkinnot:

Kommentit ja palautteet

 • 1

  Helipete kirjoitti 4 elokuuta 2012, 9:14

  Sanonpa vaan että vituttaa ettei porukat heittäneet sitä kymmenettä pisteytystä kehiin ajoissa tolle liihottajalle, ois ansainnut olla päivän kuva ja komeesti. Muutoinkin sulla mukavia kuvia ja kommentit vetää aina suupielet ylöspäin :)

 • 0

  Erkki Huossa kirjoitti 4 elokuuta 2012, 11:15

  Kansa säästää, on kovat ajat.

 • 2

  Krista Koo kirjoitti 11 elokuuta 2012, 16:38

  Olet Erkki kuvaklubin todellinen ilopilleri! :) ja kuten Pete tuossa jo sanoikin, sun kommentit on sitä luokkaa, että niitä on tullut kerran jos toisenkin hihiteltyä. Vaikka itse olen keskitasoa surkeempi valokuvauksen saralla, olen kiitollinen, että jaksat kommentoida mun paskimpiakin otoksia huumorilla. Se todella piristää mieltä. On kiva huomata,etteivät kaikki ole täällä niin vakavamielisiä/tosikkoja kuvia arvostellessaan. Sulla itselläsi on tositositosi monipuolisia ja taidokkaita kuvia täällä. Osaat myös nimetä kuvasi uskomattoman hyvin :)

 • 1

  Erkki Huossa kirjoitti 11 elokuuta 2012, 18:03

  Kiitti Krista. Älähän yhtään vähättele kuvias, ne on justiinsa oikeita valokuvia. Sit kun mä oon semmonen itseoppinu, ei oo hienoja kouluja ja kursseja takana, vai lasketaanko etuihin melkein konkurssi niin eihän sitä osaa kommentoida kirjoittamalla puoli valokuvaamisen tietokirjaa joka kuvan alle. Ja eikös sillä huumorilla pärjääkki paremmin tässä maailmassa. Huumorista puheen ollen sulla itselläsi sitä tuntuu riittävän, niin että jatka sen viljelyä ja räpsyttele kuvia. Ja äläkä piruvie unohda tärkeintä, meinaan kalan savustusta ja suolaamista.

  Räpsytellen Erkki

 • 0

  anili kirjoitti 22 syyskuuta 2012, 12:39

  Kiitokset!

 • 0

  anili kirjoitti 22 syyskuuta 2012, 16:58

  Löytyy,löytyy säteet,kun katsoo tarpeeksi kaukaa.....

 • 1

  Marjatta Koiksniemi kirjoitti 24 lokakuuta 2012, 12:41

  Kiitos Erkki taas, repeilin tuossa aamulla sinun kommenteille enkä kyllä ensimmäistä kertaa! :D

 • 1

  Pirjo kirjoitti 26 kesäkuuta 2013, 16:34

  Sun kommentit on kyllä mainioita :)

 • 1

  Krista Koo kirjoitti 29 elokuuta 2014, 15:23

  Nyt takas sieltä niinku olis jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ei tää paikka oo mitään ilman sun huulenheittoa. Anna mulkkujen olla mulkkuja...välinpitämättömyys on parasta vastinetta. Jotta paas ilmestyen...jä vähän äkkiä!!!! ;) ;) ;)

  Terv. Yks vanha lahna