— parhaat valokuvasi netissä!

Omat tiedot:

Kotoisin Joensuusta, mutta asunut Islannissa jo vuodesta 1995. Valokuvaus on ollut rakas harrastus jo pitkään. Kaikki asiallinen kritiikki on tervetullutta ja toivottua! :O)

Yhteystiedot:

Sijainti:
Reykjavik, Iceland
Sivusto:
http://www.flickr.com/photos/jaanamarja
http://www.flickr.com/photos/141604928@N08/

Palkinnot:

Kommentit ja palautteet

 • 0

  MobileSnapShooter kirjoitti 3 huhtikuuta 2012, 5:45

  Moikka Jaana-Marja, mä tiedän että minusta ei ole helppoa tykätä, mul on paljon vihamiehiä kuvaklubissa, mutta mä en vihaa ketään ja annan rehellisen palautteen kaikille kuville. Olen pahoillani jos olen loukannut sinua kommenteillani, olen harmissani kun et kommentoi enää kuviani, enkä pakota sinua siihen. Sinulla on oma tyyli valokuvauksessa ja pidän siitä paljon.

  Ville

 • 0

  Helipete kirjoitti 6 elokuuta 2012, 1:11

  Rakas Jaana-Marja toivon ettet loukkaantunut, vaikka paria kuvaasi ole arvostellutkin, niin olen alkanut tehdä monien muidenkin kuvien kohdalla. Minua on alkanut ärsyttää, kun täällä ei uskalleta sanoa rehellisesti kuvista vaan mielistellään suosion menetyksen pelossa,siihen olen syyllistynyt itsekin. Sinun kuviasi olen rehellisesti pääosin ihastellut, olet varsinkin upeiden maisemakuvien mestari. jatkossakin annan rehellistä palautetta niistä kuvista jotka mielenkiintoni herättää niin sinun kuin muidenkin. Toivon että annat myös kuvistani rehellisesti risuja tai kiitosta, miltä vain tuntuu. Mukavaa loppukesää sinulle. Toivottelee Pete.

 • 0

  Jaana-Marja kirjoitti 6 elokuuta 2012, 22:49

  En toki ole loukkaantunut, päin vastoin, niin samaa mieltä näistä kommentoinneista täällä. Itekkin oon ruennut enempi "uskaltamaan" antaa jopa risuja, joita ei oikein alussa osannut antaa, ja rehellistä palautetta arvostan tosi paljon. Monet asiat on valokuvauksessa makuasioita, mutta aina on silti kiva kuulla niitä eri näkökohtia. Ja kun kommentit on asiallisia ja kivoja -onpa niissä plussaa tai miinusta- niin ne on hyviä kommentteja, mutta epäasiallisista tai muuten ikävistä kommenteista ei kukaan pidä. Onneksi suurin osa täällä osaa käyttäytyä :O)
  Mukavaa kesän jatkoa sullekin!

  Jaana

 • 0

  Jukka75 kirjoitti 13 syyskuuta 2012, 18:02

  Ei mitään elämää suurempaa asiaa, ajattelin vain kiittää kauniista kuvistasi mitä sieltä jorpakon toiselta puolelta jaat meille. Todella upeita maisemia kuvissasi ja vieläpä todella hyviä valokuvia, niitä on ilo katsella ja Islanti on itselle se yksi paikoista jossa missä olisi muvava käydä. Kunhan ensin saa muksut maailmalle ja ehkäpä vaimon vaihtoon siinä samalle, se kun tykkää vain lämpimistä lomakohteista :DKiitos hienoista kuvista.T: Jukka P

 • 0

  Jaana-Marja kirjoitti 14 syyskuuta 2012, 10:54

  Kiitos, Jukka! Ja onpa kyllä itselläsikin tosi upeita kuvia. Islantiin itse ihastuin jo kauan aikaa sitten ja suosittelen kyllä ainakin niille, jotka tuulta ja tuiverrusta sietää. Ja kyllä tää maa on tosiaan valokuvaajan paratiisi, niin monenlaista maisemaa piisaa. Tuu vaan kattomaan joku päivä, perheen kans tai ilman.

  Mukavaa syksyä sinne kauas!

  Jaana

 • 1

  anili kirjoitti 21 syyskuuta 2012, 22:44

  Kiitokset!Sinulla on tosi hienoja kuvia.

 • 0

  anili kirjoitti 22 syyskuuta 2012, 14:55

  Olen niin uusi tällä palstalla,etten oikein vielä tajua tuota pistesysteemiä.Ajan kanssa sitten....

 • 0

  anili kirjoitti 30 syyskuuta 2012, 20:41

  Kiitokset jälleen !

 • 0

  anili kirjoitti 21 toukokuuta 2013, 10:37

  NYt lentää kamera roskiin.....iloni kuvata on tyystin kadonnut! Ei koskaan kohden;jos on "hempeä,niin ei kelpaa,jos on terävää niin on liian terävää......

  HYVÄÄ KESÄÄ VAAN!!!

 • 0

  Teija kirjoitti 26 toukokuuta 2013, 3:08

  Kirjoitit tärkeän ja erittäin selventävän kirjoituksen foorumille. Melkoinen historia tällä kuvaklubilla. Täällä näemmä vähän joka toinen on joutunut erilaisten hyökkäyksien kohteeksi. Olisinpa sen itse tiennyt n. puolisen vuotta sitten kun tylytettiin oikein kunnolla kahden mieshenkilön toimesta. Minusta olet asiallinen ja lempeällä otteella ohjastava kommentoija. Kiitos.

 • 0

  Jaana-Marja kirjoitti 26 toukokuuta 2013, 18:03

  Kiitos, Teija, tuo lämmitti mieltä! :O)

 • 0

  MobileSnapShooter kirjoitti 11 heinäkuuta 2013, 14:03

  Hei JM, sulle varmaan tulee karjalainen reikjaviikkiin, siel on juttu mius 24.7, lehti tulenee sinne 26.päivä. Kuumaa + kiihkeetä kesää!

 • 0

  Jaana-Marja kirjoitti 11 heinäkuuta 2013, 14:17

  Karjalaista ei tuu, luen vaan netistä, mutta tuohon aikaan oonkin kyllä jo Suomessa eli pääsen lukemaan juttus. Mukavaa kesää sinnekin! ;O)

 • 0

  anili kirjoitti 21 syyskuuta 2014, 22:26

  Kiitos vaan kritiikistä.....katselenhan minä muidenkin kuvia.tuntuu vaan joskus siltä,että pisteet annetaan jälkikäteen,etten vaan vahingossakaan onnistuis saamaan päivänkuvapalkintoa...

 • 1

  Jaana-Marja kirjoitti 22 syyskuuta 2014, 18:11

  Jos tällaisessa paikassa aikoo olla niin on aika tärkeää osata myös ottaa neuvoja vastaan, harvemmin kukaan sellaista pahalla tekee, en minäkään. Totesin vain et ois kiva jos itsekin kommentoisit/pisteyttäisit muidenkin kuvia, koska olen huomannut ettet yleensä niin tee, laittelet vain omia kuviasi ja kiittelet sitten pisteistä. Toki niinkin saa tehdä, mutta monien mielestä olisi reilumpaa kun kommentointia/pisteytystä olisi molempiin suuntiin. Tällä en suinkaan tarkoita, että on kommentoitava aina niiden ihmisten kuvia jotka kommentoi sinun, vaan et kun laittaa oman kuvan niin samalla kattelis ainakin uusimmat kuvat sivustolta. Vai mitä?

  Turha on mielestäni miettiä milloin pisteitä annetaan ja kenelle se päivänkuva menee, menee minne menee, pääasiahan on olla mukana ja oppia aina lisää. Itse yritän pisteyttää aina kun olen oman kuvani ladannut, joskus en ole täällä useampaan päivään, ja pisteyttelen siksi myöhässä. Olisiko sitten parempi jättää pisteyttämättä? Ei minusta ainakaan. Mutta, kukin tavallaan.

 • 0

  anili kirjoitti 23 syyskuuta 2014, 22:03

  Ehkä minulla on ollut omat syyni hiljaiseloon.Alussa tuntui kyllä enempi siltä,että joka kuvasta nipotettiin ja etsittiin vain virheitä,samaa mitä joku muukin on tässä todennut.

  Olisi se sentään kivaa joskus saada päiväkuvakin......näkyy vaan menevän useimmiten samaan osoitteeseen.


  Muuten tuntui tosi pahalta tuo Kiiskin kritiikki.kahden käymäni silmäoperaation johdosta en TODELLAKAAN ole nähnyt juuri mitään.

 • 1

  Jukka75 kirjoitti 21 lokakuuta 2015, 18:30

  Täytyy sanoa että olet ottanut viimeaikoina valokuvauksessa aimo harppauksen etiä päin, tiedä sitten onko pahasta sanoa mutta kuviesi taso on noussut aivan uudelle tasolle. On ollut hienoa seurata sinun kuviesi kehittymistä täällä, onnea ja menestystä sekä paljon hyviä kuvia lisää.

 • 1

  Jaana-Marja kirjoitti 21 lokakuuta 2015, 20:17

  Kaunis kiitos, Jukka, onpa kiva kuulla et jotain kehitystä on tapahtunut! :)
  Omat kuvas on olleet mulla ykkössijalla kauan, niissä on sitä JOTAIN, mitä harvojen muiden kuvista löytyy. Usein on tullut mietittyä, et voi kun miekin vielä joskus...

  Kyllä lämmitti mieltä tuo kommenttis :)
  Mukavaa syksyn jatkoa sinne kauas!

 • 1

  Keijo kirjoitti 9 heinäkuuta 2016, 11:59

  Älä luovuta. Nuo jupinathan voi jättää huomioimatta. Kyllä maailmaan ääntä mahtuu. Mukavia kuvia laittelet sieltä Islannista.

 • 0

  Jaana-Marja kirjoitti 9 heinäkuuta 2016, 13:31

  Kiitos, Keijo. Joskus tuntuu vaan niin epäreilulta. Nyt on ainakin kunnon tauon paikka.