— parhaat valokuvasi netissä!

Arvostelu

20

Katsottu: 2192

Ääniä: 7

Tanja Huopolainen

Kategoriasta Reportaasi
ladattu 24 lokakuuta 2012, 9:13

Roolit:

Valokuvaaja:
Ei mainittu
Malli:
Ei mainittu

EXIF

Kamera:
50d 

Tägit:

kuvaus

Muita kuvia käyttäjältä Tanja Huopolainen:

Katso käyttäjän Tanja Huopolainen koko portfolio

Kommentit ja palautteet

 • Tanja Huopolainen kirjoitti valokuvasta 24 lokakuuta 2012, 9:13

  Johnin ja Jane'n kuvaus. Joskus joutuu kiipeämään hyvinkin hankaliin kohtiin löytääkseen hyviä kuvakulmia.
 • 0

  Erkki Huossa kirjoitti 24 lokakuuta 2012, 9:41

  Meikäläinen jättäis kiipeemättä tän siron ylipainonsa kanssa. Teeppä tästä ennen-jälkeen kuva ton ylhäältä otetun kuvan kanssa.

 • 0

  MobileSnapShooter kirjoitti 24 lokakuuta 2012, 10:37

  Kuvan tuhti romantiikka annos hellyyttää masentuneen mieleni, muurin pätkä on kiva kuvauskohta ja sävyt ja terävyysalue hyvin hoidettu, mutta, ja ei mikään pieni mutta, mitä ihmettä kuvaajalla on tekemistä tässä sommitelmassa? Ellei tämä ole moderni kolmen pään suhde, rakastunut pari + tytön salarakas. Plus-pisteet tulee heti kun cloonaat maximin pois kuvasta, tulee upee ennen-jälkeen kuvapari. Ja kerro neuvo Maximille että on alentavaa kuvata ihmisiä ylhäältä alaspäin, mä en edes oravia kuvaa niin, vaan kuvaan oravat mahallani maaten mullikossa, katso vaikka esimerkki

  http://www.flickr.com/photos/pjotrpetronov/3950659784/in/set-72157623961683692/

  toinen hyvä esimerkki
  http://www.flickr.com/photos/pjotrpetronov/3962328400/in/set-72157623961683692

  anyways on tosi kiva että ylläpito on alkanut taas julkaiseen uutta matskuu, kuvien arvosteluun toivoisin jatkossa enemmän osanottoa.

 • 0

  MobileSnapShooter kirjoitti 24 lokakuuta 2012, 11:09

  hmmm, kommenttini aiheutti Tanjan mielessä molempien ääripäiden tunteet:-), 5 sekuntia sitten luki -1, ja vähän tarkemmin arvosteluani analysoituasi huomasit kommentin laadukkuuden ja nollasit tilanteen. Jotenki hassu meininki tänään kuvaklubissa!

 • 0

  Tanja Huopolainen kirjoitti 24 lokakuuta 2012, 11:19

  Ei kyllä ollut minun laittamani ensimmäinen -1, vaan joku muu on ehtinyt laittamaan sen. Itse asiassa minunkin piti laittaa -1 kommentillesi, mutta erehdyin painamaan plussaa =))) Joten tuli 0 (vaikka olisi ollut -2). Mutta vastauksessani kommenttiisi esitin todellisen mielipiteeni asiasta =)

 • 0

  digikuva kirjoitti 26 lokakuuta 2012, 1:34

  Hassusta meinigistä tuli mieleeni yksi tapa kuinka asiaa voisi ajatella: Jos Kuvaklubi on soppa niin sinä olet tehosekoitin.

 • 0

  MobileSnapShooter kirjoitti 26 lokakuuta 2012, 2:15

  tehosekoitin oli aikoinaan suomen paras live-bändi, kiitos kohteliaisuudesta.

 • 0

  Tanja Huopolainen kirjoitti 24 lokakuuta 2012, 11:11

  Voi, Ville, sinua ja sairasta mielikuvistasi =) Ei ole kyse romantiikasta eikä todellakaan mistää salarakkaasta... Tässä kuvassa nimenomaan haluaisin tuoda esiin kuvaustilannetta, kuinka erilainen se voikaan olla. Aina ei tarvitse kuvaajan olla kuvattavien edessä, vaan täytyy etsiä erilaisia kuvakulmia, jotta löytää sen erilaisen, paremman kuvakulman... Jos leikkaisin toisen kuvaajan pois, kuvassa ei enää olisi sitä sisältöä mitä haluan kuvalla tuoda.

  Olen eri mieltä siitä, että ei saa kuvata ylhäältä alaspäin, että se olisi jotenkin alentavaa. Mistä ihmeestä teet tällaisia johtopäätöksiä?

 • 0

  MobileSnapShooter kirjoitti 24 lokakuuta 2012, 11:25

  kyllä tuo romantiikalta näyttää kun käsi kädessä ja intohimoinen katse. salarakas oli naturally joke. kuvissa joissa ihmiset on kuvattu alaspäin, he näyttäävät reppanoilta, varsinkin jos katsoovat kameraan, taidettiinpa aikoinaan työväenopiston kursillakin moista kehottaa välttämään, liekkö sit sieltä jääny päähän tämä nyrkkisääntö. Onx tää pari ottanu amerikkalaiset taitelijanimet? Tyttö varsinkin omaa varsin slaavilaiset "hottis" piirteet, etteivät vaan olisi pjotr ja olga? Kyllähän se ameriikka ja glamouri itä-blokin tyttöihin iski vapauden tullessa, ehkäpä karjalasta löytyy vielä niitä tavallisia maatuska naapurintyttöjä.

 • 0

  MobileSnapShooter kirjoitti 24 lokakuuta 2012, 11:29

  No onhan se tasapuolista minullekkin miinusta antaa kun annoin aamulla melkein kaikille etusivun kuville pitkän miinuksen.

 • 0

  Hanski of Bodom kirjoitti 24 lokakuuta 2012, 12:11

  Marketanpuistosta! Asun 2 km päässä ja paikka on monessa mielessä läheinen.... Täällä jos missä saa ihania kuvia!

 • 0

  Krista Koo kirjoitti 24 lokakuuta 2012, 15:15

  Villel on tänään näköjään valivali-päivä :D

 • 0

  MobileSnapShooter kirjoitti 25 lokakuuta 2012, 14:44

  Nyt vasta tajusin kuvan arvosteluni törkeyden, rakkaasi cloonaus ilmaksi olisi loukkaus maximia kohtaan ja aiheuttaisi pahan perheriidan, tuskin kykenisit voimakkaine tunteinesi edes sitä tekemään, edes taiteen nimissä. Voi olla että alitajunnassani mustasukkaisuuteni ideoi että cloonaisit miehet elämästäsi, että lähtisit vihdoin romanttisille treffeille kanssain kallion pelastusarmeijan ruokalaan makkarasopalle, jälkkärit voidaan nauttia hakaniemen torilla, kunnallisvaalien innoittaman kommunistit tarjoavat lettuja, joensuulaisen kommareiden kunnallisvaaliehdokkaan kanssa jutellessa kävi ilmi että puolueen budjetti vaaleihin on suurinpiirtein nolla, kaikki ilmainen julkisuus otetaan vastaan, joten ehkäpä voimme kantaa pienen kortemme kekoon hyvällä asialla olevan puolueen tueksi ja nauttia letut ilman hilloa, pienistä säästöistä tulee aikanaan iso rahakas puro.

 • 0

  digikuva kirjoitti 26 lokakuuta 2012, 1:11

  Totta on se että kuvausilanteiden ulkopuolisesta tarkastelusta löytää monesti kummallisia ja usein humoristisia näkymiä. Toivottavasti näemme myäs tämän session lopputuloksen?