— parhaat valokuvasi netissä!

paskan- ruskea- omakuva- 2012 paskan- ruskea- omakuva- 2012

Arvostelu

11

Katsottu: 3224

Ääniä: 6

MobileSnapShooter

Kategoriasta Muotokuva
ladattu 11 lokakuuta 2012, 7:51

Roolit:

Valokuvaaja:
Ei mainittu
Malli:
Ei mainittu

EXIF

Kamera:
nikon d40x 
Polttoväli:
18 
Valotusaika:
0.05 
Aukko:
f/3.5 
ISO:
800 

Tägit:

beforeafter

Muita kuvia käyttäjältä MobileSnapShooter:

Katso käyttäjän MobileSnapShooter koko portfolio

Kommentit ja palautteet

 • 0

  digikuva kirjoitti 11 lokakuuta 2012, 12:59

  Siinä multitaiteilija improvisoi akustisesti vakavakasvoisena niinkuin suomalaisen miehen tuleekin esiintyä. Kuvasta välittyy kiinnnostus musiikkiin ja joka asia on monella tavalla tullut esiin aiemminkin.

 • 0

  Pinja Hyvönen kirjoitti 12 lokakuuta 2012, 16:09

  tääkö nyt sitten on hieno??

 • 0

  MobileSnapShooter kirjoitti 13 lokakuuta 2012, 12:50

  No eihän tämä minun parhaimmistoa ole, mutta kuitenkin otos on parempi kuin yksikään sinun kuvasi, toki ymmärrän että pelkästään luontoa ja lemmikkejä kuvaavanasi sinun on vaikea ymmärtää ja arvostella muunlaisia kuvia, varsinkaan tällaista jossa poseeraa lihava juoppo. Minua kuvassa kiehtoo ruskean toistuminen ja musta-valkoisen kontrastin toistuminen, elikkäs sävyt, sommittelu on täydellinen ja minä olen perusilme päällä omana itsenäni. Ehkäpä sinun kannattaisi harkita jossain vaiheessa siirtymistä kameran toiselle puolelle malliksi, mulla jäi aikoinaan erotiikan kuvaus pahasti alkutekijöihin ja kesken, kaltaisellesi seksipommille olisi kyl käyttöä, haluan todeta että tarkoitukseni ei ole kuvata pornoa.

 • 0

  Krista Koo kirjoitti 12 lokakuuta 2012, 16:53

  Ooks turpaas saanu?

 • 0

  Karppa kirjoitti 12 lokakuuta 2012, 17:56

  Miettikää kaikki mitä musiikki merkitsee ihmiselle.

 • 0

  Hanski of Bodom kirjoitti 13 lokakuuta 2012, 8:24

  Itse alan olla vanha ja ruma, eikä minun pidä arvostella vaikkapa muiden henkilöiden olemusta.

  Ensin kuitenkin kuvassa huomio kiintyi epäolennaisiin seikkoihin: tyttärellä on samanlaiset lakanat, toisella tyttärellä hyvin samannäköinen kitara.
  Kun nyt pistät ilmeisesti oman itsesi arvostelulle alttiiksi, niin todetaan, että värikuvassa toinen silmänalus toista tummmempi, kuin tosiaan turpaansa saaneella ja naama punainen kuin liikaa kaltsua juoneella. Vatsan päälläkin näyttäisi olevan kuin kunnon kaljamaha.
  Kuuluuko tämä nyt samaan sarjaan kuvaamiesi onnettomien kanssa, joiden elämä näyttää yksinäiseltä ja vähän epäonniseltakin? Sosialistista realismia.
  Tämä kuva ei sytytä, tulee vain ajatus, että älä käy noissa baareissa hakemassa kuvattaviasi, vaan liihota luonnossa. kaukana kavalasta maailmasta. Voi sinnuu ja anteeksi suorapuheisuuteni!

 • 0

  MobileSnapShooter kirjoitti 13 lokakuuta 2012, 12:57

  Hanski, en kuvalla laita omaa itseäni arvostelulle alttiiksi, vaan kuvan. En häpeä itseäni, negatiiviset kommentit viitaten ulkonäkööni ei loukkaa minua, mutta olen kyllä pettynyt että et kuvasta muuta saanut irti kun tumman silmän alusen, kaljamahan ja punaisen naaman. En ole turpaan saanut, mulla on tummat silmän aluset, outoa tosin että kuvassa toinen puoli on tummempi, pitää kattoo peilistä onko oikeesti näin. Lue yläpuolelta Pinjalle vastatessani mitä minä kuvassa näen.

 • 0

  Hanski of Bodom kirjoitti 13 lokakuuta 2012, 8:28

  PS. sinulla on paljon hienoja kuvia, joten älä masennu kritiikistä, joka kaikki tavallaan liittyy valokuvaukseen ja ajatuksiin, joita sos. real. kuvasi saavat muissa aikaan ...

 • 0

  Hanski of Bodom kirjoitti 13 lokakuuta 2012, 8:46

  PS. sinulla on paljon hienoja kuvia, joten älä masennu kritiikistä, joka kaikki tavallaan liittyy valokuvaukseen ja ajatuksiin, joita sos. real. kuvasi saavat muissa aikaan ...

 • 0

  Hanski of Bodom kirjoitti 13 lokakuuta 2012, 13:27

  Voi Ville, minähän sanoin, että tavallaan kuvassa huomio kiintyy ehdottomasti myös malliin (psykologinen juttu, olen arvioinut useiden kuvaajien profiilikuvia, jos niitä on). Ja mistä syystä omakuva? Itse olen ollut aina turhamainen ja saatankin laittaa tänne jonkin retusoidun omakuvan itsestäni, mutta jos laittaisin samanlaisen kuvan kuin sinulla tässä, niin en todellakaan tiedä mitä järkiinnytttyäni ajattelisin.
  Oletko huomannut, että hyyyvin usein kauniit naismallit saavat paaaljon pisteitä? Tai sitten, kuten Laurin käsitellyt omakuvat.
  Minusta niissä on mielenkiintoa, ainakin jonkinmoista, esim. käsittelyllistä tai sitten yhdistelmiä luonnon tms. kanssa. ei välttämättä aina suurenmoista, mutta ajatuksia herättävää.
  Saisinkohan aikaiseksi oikein inhorealistisen kuvan itsestäni, niin tajuat, mitä tarkoitan... en ehkä saa ja taas turhamaisuus iski.

  Saattaahan olla, että kuvssa haluat esitellä tavallista arkipäivääsi? Vai sitä, millaiseksi elämäsi pikku hiljaa kehkeytyy (vrt. kerran täällä ollut passi- ja nykykuva itsestäsi).
  Kyllä sinä JOTAIN haluat itsestäsi näyttää ja kertoa, mutta mitä?

 • 0

  Krista Koo kirjoitti 17 lokakuuta 2012, 8:48

  Tästä kuvasta puuttuu Villen kuville tyypillinen viinapullo tai oluttuoppi. Nyt kätösissä on kitara, minkä on ilmeisesti tarkoitus olla hyvä asia tässä kuvassa, ja kuvata mallille tärkeää asiaa. Mikset hymyile? Olemus viestittää katsojalle muuta kuin iloa. Jonkunmoista surullista elämäntilannetta haluat ehkä viestittää. Mua ainakin alkaa välittömästi masentaa, kun katson kuvaa ja voipi olla,että se on ollut tarkoituksesikin kuvaa ottaessasi. Olis tosi jännää nähdä joskus susta semmoinen elämäniloinen kuva, onko se mahdollista, sanoppa se ;) Näistä kahdesta kuvasta ruskee on parempi kuin värillinen. Ja helvetin hyvä, jollet oo saanu turpaas!!! Haliterkuin, Krisu

 • 0

  MobileSnapShooter kirjoitti 17 lokakuuta 2012, 9:11

  kitara, tärkeä asia mulle, mulla oli aikoinaan bändi, käy kuunteleen mun tekele
  http://www.ipernity.com/doc/nayrde/6454100/in/album/157859

  Miksen hymyile, taisin jo tossa yllä todeta tämän olevan perusilmeeni, aitous on mulle tärkeetä.
  Elämäntilanteeni on ollut surullista viimeset 8 vuotta.
  Kiva että kuva aiheutta tunteen sinulle, olen onnistunut.
  Elämäniloiset ville kuvat olen koonnut albumiin, käy katsomassa.
  http://www.ipernity.com/doc/nayrde/album/267067

 • 0

  Krista Koo kirjoitti 17 lokakuuta 2012, 9:57

  Toivottavasti olet tehnyt jotain sen eteen, että saisit sen iloisuuden takaisin elämääsi. Mulla iskee aina ihan järkky halu sanoa jtn lohduttavaa, mutta nyt en sitä sen kummemmin tee, kun en tunne sua, enkä tiedä, mikä varsinainen ongelma on. Oletan, että valokuvaus tuo sulle kuitenkin sitä jotakin ja on sulle tärkeä harrastus. Se on hyvä juttu :) Pittääpi käydä tutustumassa antamiisi linkkeihin..nyt ei pysty kuuntelee biisiä, kun isäntä kuorsaa vielä :D Pidäs se lippu nyt korkealla siellä, käy ottaas jtn luontokuvii, kun oot niillä yllättäny ainaki mut..ja positiivisesti :)))

 • 0

  Meikka kirjoitti 4 huhtikuuta 2015, 20:33

  Yksi kuva sanoo enemmän kuin tuhat sanaa, noissa kommenteissa on jotain
  haikeaa solidaarisuutta, siihen en ole omana aktiiviaikanani tällä sivustolla
  vielä törmännyt kertaakaan.