— parhaat valokuvasi netissä!

Arvostelu

24

Katsottu: 1242

Ääniä: 8

MobileSnapShooter

Kategoriasta Arkkitehtuuri
ladattu 28 kesäkuuta 2017, 8:54

Roolit:

Valokuvaaja:
Ei mainittu
Malli:
Ei mainittu

EXIF

Kamera:
DSC-HX60 
Polttoväli:
12.8 
Valotusaika:
1/800 
Aukko:
f/5.0 
ISO:
80 

Muita kuvia käyttäjältä MobileSnapShooter:

Katso käyttäjän MobileSnapShooter koko portfolio

Kommentit ja palautteet

 • MobileSnapShooter kirjoitti valokuvasta 28 kesäkuuta 2017, 8:54

  ...Nosti minimipalkan 1200 euroon, eli käytännössä suuremmaksi kuin suomessa, huraa! Kunhan ne eurot kantautuu jossain vaiheessa katutasolle ni ei tartte duunareiden enää tehdä kahta työtä virossa tai työskennellä orjana suomessa ja ruotsissa. Suomalaiset työnantajat varmasti kiroaa pitääkö tässä perkele alkaa työehtosopimuksen mukaista palkkaa suomalaisille maksaa, damn. No ei tietenkään ukrainasta riittää duunareita ja ne on niin vaatimattomia että nukkuuvat autoissaan eikä tartte työnantajan majotuksesta maksaa.
 • 1

  Meikka kirjoitti 28 kesäkuuta 2017, 16:03

  utopia / dystopia

 • 0

  MobileSnapShooter kirjoitti 28 kesäkuuta 2017, 21:45

  kirjotin pitkän jorinan tähän mut se hävis kun yritin muokata

 • 0

  kiiski kirjoitti 29 kesäkuuta 2017, 8:51

  "kirjotin pitkän jorinan tähän mut se hävis kun yritin muokata"

  Kannattaa joo, pitemmät jorinat copy-pastettaa jonnekkin turvaan.
  Ei oo yks eikä kaks kertaa, kun oikein on avautnut
  pohjanmaan kautta

  ja klik,
  kaikki bittiavaruuteen.

  Silloin vituttaa:-)

 • 0

  kiiski kirjoitti 29 kesäkuuta 2017, 8:53

  "utopia / dystopia"

  onko svekokratia kumpi noista kun rinnastetaan idän auvoon?  Tule sinä ruotsipojka tänne
  täältä sinä saat mätiä
  ettei tarvi mätitahnaan tyytyä
  :-)

 • 0

  Meikka kirjoitti 29 kesäkuuta 2017, 16:19

  Pakkaamassa laukkua, laitappa pari saavia kaviaaria valmiiksi, toinen iranilaista ja toinen vaikka sitä ryssän kamaa.
  :-)

 • 0

  MobileSnapShooter kirjoitti 29 kesäkuuta 2017, 14:47

  Niin siis eilinen jorina, yritetään uudestaan.
  Utopia kommunismin yhteydessä tulee esim ylen, cnn:n ja bbc:n dokumenteista, jotka ovat pelkkää propagandaa. Näissä dokumenteissa asiantuntijoita ovat henkilöt, jotka ei koskaan kommunistisessa maassa ole käyneet, kommunistisessa maassa asuneita ei haastatella. Dokumentit ovat täysin puolueellisia, en usko että mikään ideologia tai maa voi olla niin läpimätä ettei siitä yhtään positiivista sanaa löydä. Kommunismi aiheiset dokumentit keskittyy aina staliniin. Saksalaisessa 4 osaisessa "kommunismin historia" dokumentissa ei puhuttu sanaakaan kommunismista, vaan 4 tuntia stalinin vainoista. Lenin ja Marx eivät olisi iloisia tietäessään että heidän nimiään käytetään aatteen luojina kun monessa kohtaa kommunismin historiaa heidän ajatusmaailma on varsin kaukana todellisuudesta. Kommunismi toimi paikoittain ja monessa maassa ja toimii edelleen. Kuuba nimetään yhdeksi maailman köyhimmistä maista, mutta köyhyyttä ei mitata valtion budjetin määrällä. Jos 20€/kk riittää toimeentulemiseen, se on paljon parempi kuin 1200€ suomessa joka ei riitä. Kuubassa on maailman paras terveydenhuolto palvelun ja osaamisen suhteen. Ja ulkomaalaisetkin saavat lähes ilmaisen täyden terveydenhuollon jos sattuu kuubassa sairastumaan. Ja kuuballa on varaa ja kiinnostusta jeesata terveydenhuollon henkilökunnalla ja lääkkeillä vielä köyhempiä maita. Jenkit on kehitysmaa kuubaan nähden. Kuubassa ihmiset ovat onnellisia, ei voi samaa sanoa jenkeistä, eikä suomesta.

  Virossa puol vuotta asuneena ja 15 vuotta kuvanneena voin sanoa että viro on mennyt suomen ohi. Täällä on hyvät jäänteet sosialistisesta politiikasta. Täällä ihminen on tärkeämpi kuin raha.
  Terveydenhuolto on huomattavasti parempi kuin suomessa. Lääkärille voi soittaa (outoo), reseptit uusitaan samana päivänä, lääkäriin pääsee samana päivänä. Terveysasemista ja henkilökunnasta ei ole pula. Ja ei maksa mitään.
  Muutenkin työllistämisen suhteen täällä on ihan eri ajatusmaailma. Täällä työnantaja on palvelia, hyväntekijä, millään alalla ei ole pulaa henkilökunnasta, sitä on suorastaan enemmän kuin tarve. Palvelu toimii allalla kuin alalla hyvin, ei tartte jonottaa mihinkään. Toisin kuin suomessa 1 tekee kolmen hommaa. Ei voi yleistää että kaikki, mutta suomalainen työnantaminen perustuu laajalti kusetukseen, etelän ja idän orjatyövoimaan. 2 viimeisintä hallitusta on antanut sille täydet valtuudet eivätkä puutu, ja kusetus on vaan laajentunut. Piiskataan pitempiin ja pitempiin työpäiviin, pois potkittujen työt perii jäljelle jääneet. Ja 50n suomessa/ruotsissa töissä käyvän virolaisen kanssa jutelleena on kuulemma vaikea saada edes sitä mistä on sovittu. Heidän palkka on 7-9 euroa tunti. Työehtosopimuksen mukaan heille pitää maksaa sama kuin suomalaiselle, mikä on puolet enemmän rakennushommissa. Etelän orjatyövoima eri aloilla suomessa ei saa edes sitä.

  Täällä julkinen liikenne on ilmaista. Pysäköinti ilmaista. Julkiset palvelut toimii. Ja kaikki tämä on todettu kannattavaksi ja sama jatkuu jatkossakin. Jos täällä on varaa, miksi ei siellä?

  Enkä kaipaa yhtään suomalaista nipotuskulttuuria. Aina on joku valittamassa, sääntöjä ja sääntöjä. Virossa narkkarit ja puliukot istuu samassa baarissa muiden kanssa, eikä ole ongelmia. Täällä ei ole vartijoita tai järjestysmiehiä, koska ei ole ongelmia, jos on se on yleensä suomalainen kännikala. Vartijat jotka hätistää "ongelmaisia" tai ketä tahansa joka kulmalta aiheuttaa enemmän ongelmaa ja ärtymystä kyttäämisellään ja kyyläämisellään. Antaisivat ihmisten olla rauhassa, niin ei tule ongelmia. Kalliossa 5 vuotta puleja kuvanneena, kertaakaan eivät aiheuttaneet ongelmia, mutta eivät saanu istua kaupankulmalla, baarin kulmalla, bussipysäkillä, aina häädettiin pois.

  Mutta euro vie köyhää narussa virossakin. Tulot ei pysy menojen nousun kanssa balanssissa. Minimipalkka nousi, ny pitäis nostaa 200-400 eläkkeet jotka ei riitä ku vuokraan.

  ja PS. Ennenkuin Stalin sekosi vainoharhaisuuteensa, hän teki sen mihin kukaan aiemmista venäjän johtajista ei kyenny, tai halunnu. Duunarit olivat siihen asti palkattomia kodittomia orjia ruokapalkalla. Stalin teollisti maan ja antoi kaikille palkallista työtä ja asunnon. Toki tähän teollistumiseen liittyi paljon orjatyövoimaa, mutta kun orjuuttajista tehdään orjia, se on vaan reilua!

  Ja mitä suomen historian suurimpaan häpeäpilkkuun ja massamurhaajaan mannerheimiin tulee, hän kannatti tsari valtaa ja oli sotilas tsarille. Tämä "suurin suomalainen" siis kannatti tsaria joka sorti suomea ja suomalaisia pitäen heitä samanlaisina kodittomina orjina kuin omaa kansaansa. Kun suomen sisällissota syttyi, ihmiset alkoi hakea oikeutta, manne halusi vieläkin säilyttää asiat ennallaan suomessa ja tuli lahtaamaan kapinoivia järjestelmällisesti keskitysleireillä. Ja sit se vitun idiootti vielä kuvitteli voittavansa neuvostoliiton ja hyökkäs sinne ja riskeerasi itsenäisyyden. NL olis aseittakin voittanu sen sodan pelkällä miespaljoudella ja siinä vaiheessa NL oli sotakaluston suurvalta. Jatko sodan uhrit ovat kokonaan ja ainoastaan mannerheimin syy. Eli, mannerheim, koko pitkän uransa aikana ei tehnyt muuta kuin murhasi suomalaisia. Ja häntä nimitetään suurimmaksi suomalaiseksi.

 • 0

  Meikka kirjoitti 29 kesäkuuta 2017, 16:30

  Huh huh aikamoista tekstiä, tässähän on siis varsinainen kusetuksen uhri, kiitos Ville kun avasit silmäni.
  :-)

 • 0

  kiiski kirjoitti 29 kesäkuuta 2017, 8:55

  yksinkertaista teknokratista kerrontaa
  sekä sävyissä
  että perspektiivissä
  jossa ihmishahmo toimii mittatikkuna
  ja uhrina

  joutuen kulkemaan idän laskevan ostoskärryauringon ali