— parhaat valokuvasi netissä!

Arvostelu

18

Katsottu: 2631

Ääniä: 9

digikuva

Kategoriasta Tietokonetaide
ladattu 13 maaliskuuta 2013, 21:53

Roolit:

Valokuvaaja:
Ei mainittu
Malli:
Ei mainittu

Muita kuvia käyttäjältä digikuva:

Katso käyttäjän digikuva koko portfolio

Kommentit ja palautteet

 • digikuva kirjoitti valokuvasta 13 maaliskuuta 2013, 21:53

  Tämä on minun ensimmäinen auringon nousukuva. Heräsin aikaisin aamulla ja kun kahvia keittäessäni vilkaisin ulos niin meinasin pudota polvilleni. Kamerakaan ei heti meinanannut löytyä ja kumisaappaat menivät vääriin jalkoihin jotka huomasin vasta juostessani peltoaukiolle josta sai koko maiseman ilman rakennuksia.

  Arkistossa oli vain w600px versio enkä kehdannut sellaista postimerkkiä laittaa joten jatkoin kuvaa noin neljänneksellä oikealle jotta siitä olisi tullut w1000px.

  On tästä isokin versio olemassa mutta se on ulkoisella levyllä joka sanoi irti sopimuksemme kuvien säilytyksestä. Katsotaan nyt jos ne joku koviksen pelastajafirma sasi pelastettua. Vika voi olla elektroniikassakin koska levy pyörii, se ei vaan rekisteröidy tietokoneelle.
 • 0

  Jaana-Marja kirjoitti 13 maaliskuuta 2013, 21:57

  Harvoin voi sanoa, että sähköjohdot on tunnelmanluojia, mutta tässä ne sitä vaan on -todella kaunis maisema kaikkine yksityiskohtineen ja upeine väreineen.

 • 0

  DameMauku - Kati kirjoitti 14 maaliskuuta 2013, 7:26

  Kaanis on taivas, ei siitä mihinkään pääse. Sen väritys on paksunomainen, kuin kerma.

  Yhdyn Jaana-Marjan kommenttiin sähkölangoista, ne nyt sopii kuvaa.
  Ja miksi?
  Ne eivät leiju epämäärisenä naruna, siellä jossakin, vaan kulkevat puiden tasalla, kuin kirjoittaen sävelensä nuottiviivoille - do, ree, mii, faa, soo, laa, tii, doo. Lie millainen sävellys niissä on.

 • 0

  digikuva kirjoitti 14 maaliskuuta 2013, 7:57

  Taivas muuttui pian tämän kuvan oton jälkeen asteettaisesti keltaiseksi ja hävisi kokonaan. Oletan että tuossa on jo kliimaksi koettu ja pivet olivat jo aloittaneet haihtumisen eikä niiden tiheys ollut enäå kovin suuri ja ehkä siitä johtuu noiden piivien blurrimaisuus.

 • 0

  Krista Koo kirjoitti 14 maaliskuuta 2013, 8:04

  Edellisiin täydellisesti yhtyen...lalllatilaaa!

 • 0

  mlt kirjoitti 14 maaliskuuta 2013, 9:08

  Nämä auringonnousu- ja laskukuvat ovat sellaisia, joita ei voi olla katsomatta ja ihailematta. Kuvan ottaneen kertomus kuvaa hyvin sitä, miten näitä nousuja- ja laskuja näkevä ja ymmärtävä toimii sellaisen taivaalla nähdessään. Siinä ei paljoa katsota, ovatko saappaat oikeassa vai väärässä jalassa, koska silloin, kun taivaan upeita värikkäitä näytelmiä taivaalla näkyy, on todella kiire, jotta ne saa kuvatuksi, koska pilvet muuttavat alati muotoaan ja väriään.

  Kuvan maitomaiset, samansuuntaiset, blurrimaiset pilvet kirkkaan kelta-puna-oranssisine väreineen ovat tavattoman kauniit. Pilvien värikkyyttä täydentää puiden läheinen taivaanranta keltaisine väreineen ja pikkupilvineen. Sähköjohdot eivät kuvaa pilaa vaan tuovat lisää kiinnostavuutta kuvaan ja muodostavat yhdessä terävinä kuvautuneiden puiden kanssa oivan siluetin kuvalle.

 • 0

  digikuva kirjoitti 29 maaliskuuta 2013, 4:10

  Kiitos kun kun jaksoitte kommentoida!